THE WORLD'S BEST CHOCOLATE COOKIES

For mig er efterår bagetid, så her får i opskriften på de bedste cookies i hele verden.Og derud over findes der ikke noget bedre end en nybagt chokolade cookie! Denne opskrift er den nemmeste at lave og lige til at gå til. Det tager ingen tid at lave dem, ja kun ca. et kvarter, så hvis du går i gang nu så kan du have nybagte chokolade cookies ud af ovnen om et kvarter.

For me autumn is baking time, so here is the recipe for the best cookies in the world. And addition, there is nothing better than a freshly baked chocolate cookie! This recipe is the easiest to make! It takes no time to make them, yes only about 15 min. so if you get started now you can have freshly baked chocolate cookies out of the oven in 15 min.
 

Ingredienser til chokolade cookies:

200 gram hvedemel
400 gram mørk chokolade
250 gram brun farin
2 æg
1½ teske bagepulver
3 spiseske kakao
1 dl neutral olie
2 teske vaniljesukker

Ingredients for chocolate cookies:

200 grams of wheat flour 
400 grams of dark chocolate
250 grams of brown sugar
2 eggs
1½ teaspoon baking soda
3 tablespoons of cocoa
1 dl neutral oil
2 teaspoon vanilla sugar

 Sådan laver du chokolade cookies:

Rør vaniljesukker, brun farin og æg sammen. Tilsæt mel, kakao, bagepulver og rør godt rundt. Hak chokoladen i grove stykker, og rør dejen sammen med olien. Vend dejen godt, så det hele samler sig.
Brug en ske til at forme dine chokolade cookies. De kommer til at flyde meget ud, så pas på, du ikke laver dem for store. Der skal cirka være 8-10 på en bageplade.
Bag dine chokolade cookies i 10-12 minutter i ovnen ved 180 grader.

Tip: Du kan udskifte den mørke chokolade med hvid eller mælkechokolade, hvis du bedre kan lide det! Du kan også bruge nødder.

  

  How to make chocolate cookies: 

Stir vanilla sugar, brown dough, and egg together. Add flour, cocoa, baking soda and stir well. Chop the chocolate into coarse pieces and stir the dough with the oil. Turn the dough well, so it all gathers.
Use a spoon to shape your chocolate cookies. They are going to flow a lot, so make sure you do not make them too big. There should be about 8-10 on a baking sheet.
Bag your chocolate cookies for 10-12 minutes in the oven at 180 degrees.

Tip: You can replace the dark chocolate with white or milk chocolate if you like it better! You can also use nuts.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag