BEEF IN VEGETABLES - RÖMERTOPF
Denne ret er så nem, den er sund og så den perfekt til efterår. Der så meget smag og masser af karft i at lave mad i en Römertopf, at jeg bare får det så godt, når jeg spiser mad, jeg laver i den. Når du laver mad i en lerstegeso, beholder du de fleste næringstoffer og vitiminer.
This dish is so easy, it's healthy and so perfect for autumn. There is so much flavor when I am cooking in a Römertopf. I'm just getting it so good when I eat food in a Römertopf. When you cook in a Römertopf you keep most nutrients and vitimins.
This dish is so easy, it's healthy and so perfect for autumn. There is so much flavor when I am cooking in a Römertopf. I'm just getting it so good when I eat food in a Römertopf. When you cook in a Römertopf you keep most nutrients and vitimins.
INGREDIENSER:
400 gram. kartofler
5 store gulerødder
2 porer
En håndfuld pesille
Ca. 10 laverbærblade
Kryderiger efter eget valg
Sådan gør du:
- Hvis du bruger en stegeso i ler, så læg den i vand i 30 min.
- Du bruner kødet kort og derefter lægger du alt i en stegeso.
- Lad det står i ovnen og hyg sig i 2 timer.
INGREDIENTS:
400 grams. potatoes
5 large carrots
2 pores
A handful of pesillas
Ca. 10 bay leaves
Cryter of your choice
5 large carrots
2 pores
A handful of pesillas
Ca. 10 bay leaves
Cryter of your choice
How to do it:
- If you use a roaster in clay, then place it in water for 30 minutes.
- You brush the meat short and then you put everything in a roaster.
- Leave it in the oven for 2 hours.
Kommentarer
Send en kommentar