ÆBLESKIVER- CHRISTMAS'S MOST DELICIOUS RECIPES


Det er søndag aften og vil der være noget bedre end at lave hjemmelavede gammeldags æbleskiver. I Danmark har vi mange hyggelige juletradittioner og det er en af dem. Min far elsker æbleskiver, men kun dem man selv laver! Det er det han siger, og jeg synes det er hyggelig at lave og gerne med min familie!

It is Sunday evening and there is something better than making homemade old-fashioned Æbleskiver. In Denmark we have many nice Christmas traditions and one of them. My dad loves Æbleskiver, but only those you make! That's what he says, and I think it's nice to do and like with my family!


OPSKRIFT PÅ VERDENS BEDTSE ÆBLESKIVER (20 stk.):

3 æg
2 spsk. sukker
2 dl mælk
2,5 dl fløde
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker

Æggehviderne deles fra æggeblommerne og lægges i hver deres skål. Æggehviderne piskes til skum. Æggeblommerne piskes med sukker, mælk, fløde og vaniljesukker. Hvedemel og bagepulver tilsættes. Herefter vendes de piskede æggehviderne i dejen meget forsigtig. Lad dejen hvile i en time eller mere. Herefter fylder du formene med dej, og efter ca. et minut vender du dem en kvart omgang. Bag dem yderligere ca. et minut sådan forsætter du til at æbleskiverne har en fin farve hele vejen rundt.

PRINTING ON THE WORLD'S LITTLE DESIGNER (20 pcs.):

3 eggs
2 tablespoons. sugar
2 dl milk
2.5 dl cream
4 dl wheat flour
2 tsp. baking soda
2 tsp. vanilla sugar

Egg whites are divided from egg yolks and put into each dish. The egg whites are whipped to foam. Eggs are whipped with sugar, milk, cream and vanilla sugar. Wheat flour and baking powder are added. Then turn the whipped egg whites into the dough very carefully. Let the dough rest for an hour or more. Then fill the molds with dough and after approx. one minute you turn them a quarter of a century. Bake them further approx. for a minute, you'll make sure the apples have a nice color all around.

Kommentarer

Populære opslag